De eerste indruk

Klein of groot?
Profit of not for profit?
Nationaal of internationaal?
Dienst of product?
Net gelanceerd of sporen al verdiend?

Eerlijk? Het maakt allemaal niks uit. Voor elke organisatie of merk is het immens belangrijk om het imago blijvend (!) te onderstrepen met een passende, persoonlijke én creatieve uitstraling. Van een origineel visitekaartje (ja, ook anno nu!), tot een duidelijke website (wat zijn je call-to-actions?), mooie Insta-feed en een duidelijke tone of voice die fans aan je weet te (ver)binden. Personal branding lijkt heel simpel, maar dat is het niet!

_koffiedate?
Kan jouw branding strategie wel een 3.0 make-over gebruiken? Some day is today. Start now! Hoe? Met een echte contentlover natuurlijk. Ik help je graag. Eenmalig sparren om je op weg te helpen, A-Z content brainen of volledig ontzorgen. Up to you! Ik drink het liefst een goede espresso. Jij? Koffiedate?


_redhead projecten

Het gevolg van mijn motto: ‘Ik heb een idee, doe je mee?’? Er hangen altijd meerdere ballen in de lucht! Naast het produceren en publiceren van mijn FollowFox-kaarten maak ik bijvoorbeeld content op maat voor bedrijven, organisaties of instellingen (o.a. de NS, ROC Nijmegen, Gemeente Nijmegen). Ook ontzorg ik (sportieve) ondernemers op communicatievlak, spar ik graag mee met starters of deel mijn ongezouten branding mening in opdracht want: content-ideeën heb ik altijd!