Follow the Fox…

Het startsignaal voor mijn allereerste FollowFox-kaart was het moment toen vrienden – die al jaren in Nimma woonden – aantekeningen gingen maken van mijn hotspot-lijstjes. Met red zet ik sindsdien Nijmegen (1e editie, 2015) en inmiddels ook Arnhem (1e editie 2018)  op de kaart. Letterlijk en figuurlijk: met de prachtige (papieren) FollowFox-kaart en op followfox.nl. Handig voor als je de stad voor het eerst gaat ontdekken. En verrassend als je er al jaren woont. De FollowFox-kaart is namelijk een samensmelting van veel verschillende mooie plekken en daar zitten ook pareltjes tussen die niet zo gemakkelijk te vinden zijn.

Het supporten, uitlichten en goede, diverse mix van lokale ondernemers was én is nog altijd de kern van de FollowFox-kaart: je hoeft niet ver weg om mooie, leuke en bijzondere dingen te ontdekken. Maar naast het produceren en publiceren van de FollowFox-kaarten heb ik inmiddels ook een team van redacteuren om mij heen verzameld – de foxies! Samen met hen tip ik via followfox.nl en onze FF social kanalen bucketlist-tips en originele inspiratie om een dag- of weekendavontuur mee te vullen. Nieuwsgierig naar mijn ondernemersverhaal of meer FollowFox ins & outs? Lees via deze link het interview met In de Buurt of beluister mijn podcast met Irada Talks.

FollowFox?

Waar kun je heerlijke espresso drinken en ongestoord werken? De nieuwste sneakers of mooiste jurk scoren? De lekkerste huisgemaakte taart eten of wooninspiratie opdoen. Op heel veel plekken! Red zet met FollowFox al deze leuke plekken letterlijk op de kaart. Meer weten? Follow the Fox op followfox.nl of via social: FollowFox Instagram en FollowFox Facebook. Nieuwsgierige naar de FollowFox-kaart? Deze is op ruim 80 plekken in en rond Nijmegen gratis te krijgen. Een mail sturen naar hello@nienkemeijs.nl voor een exemplaar per post kan natuurlijk ook!

FollowFox 024

FollowFox-kaart editie #5
Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Nieuwe features: QR-codes, content collab met ACN
Cover illustratie: Nina Lanke

FollowFox-kaart editie #4
Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Nieuwe features: afmeting formaat kaart, meer foxlicious redactionele content
Cover illustratie: Marlous Roelofs

FollowFox-kaart editie #3
Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover illustratie: StudioBont

FollowFox-kaart editie #2
Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover illustratie: StudioBont

FollowFox-kaart editie #1
Stad: Nijmegen
Oplage: 40.000
Cover illustratie: StudioBont


FollowFox 026

FollowFox-kaart editie #1
Stad: Arnhem
Oplage: 40.000
Cover: Marlous Roelofs


In 2021 verschijnt editie #2 voor Arnhem en editie #6 voor Nijmegen.